CODEWEEK ETKİNLİĞİ

Our Root Values - KÖK DEĞERLERİMİZ

eTwinning projelerimizden biri olan 'Our Root Values' -KÖK DEĞERLERİMİZ- adlı projemiz kapsamında düzenlediğimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılını Kodlayarak Kutluyoruz etkinliğimizi tamamladık.

Öğrencilerimiz, proje yürütücüsü İngilizce öğretmenimiz Jale ERASLAN rehberliğinde ortağı olduğumuz 'Our Root Values' -KÖK DEĞERLERİMİZ e Twinning projesi kapsamında 'kodlama yapıyoruz' adlı bir etkinlik yapmışlardır.Projemiz kök değerlerimizi hem öğrencilerimize hatırlatmayı hemde yabancı ortaklarımız vesilesiyle farklı kültürlere de tanıtmayı amaçlamaktadır.Değerlerimizi proje kapsamında yapılacak çeşitli etkinliklerle daha geniş kitleler içinde yaygınlaşmasını hedeflemekteyiz.

Antalya il sınırları içinde codeweek etkinliği düzenleyen okullar arasına girmekten mutluluk duyuyoruz.

Yayın: 02.11.2023 - Güncelleme: 02.11.2023 14:31 - Görüntülenme: 52