Rethinking Of The Ancient Cultures Etwinning Projemiz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Jale Eraslan rehberliğinde eTwinning kulübümüz yeni projesini başlatıyor. Ülkemizden 5 farklı ilden 5 faklı okul ile Macaristan’da yer alan BMSZC Trefırt Agoston Kettanitasi Nyelvü Technikum isimli okulun da ortak olduğu ‘Rethinking of the Acient Cultures’ adlı eTwinning projemiz başlıyor. Projede yer alan öğrencilerimiz ortak okulların öğrencileriyle birlikte yapacakları çalışmalarla antik kültürler hakkında bilgilerini arttıracak, farklı kültürleri yapılacak çevrimiçi aktivitelerle tanıma fırsatı bulacak ve farklı okullardan akranlarıyla İngilizce dil becerilerini pratik etme imkanı bulacaklardır. Web 2.0 araçlarını aktif şekilde kullanarak teknolojik becerilerini geliştireceklerdir.

Yayın: 20.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 12:51 - Görüntülenme: 38