SAFAHAT SÖZLÜĞÜNDEN ANLAMLI BİR CÜMLE VE AFİŞ YARIŞMASI

1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacı ile İlimiz genelinde Bakanlığımıza bağlı resmî/ özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanacak olan "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında her tür ve derecedeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik "Dilimizin Zenginlikleri Projesi İl Geneli En İyi Cümle, Afiş Yarışması" düzenlenecektir. Son tarih 11 Aralık 2023. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

05-12-2023

Yayın: 05.12.2023 - Güncelleme: 05.01.2024 10:33 - Görüntülenme: 73