DURMUŞ YAVUZER - Okul Müdürü

10.03.1974 tarihinde Antalya İli Kumluca İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kumluca ’da tamamladı. 1992 yılında kazanmış olduğu Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinden 1996 yılında mezun oldu ve aynı yıl askerlik görevini yerine getirdi. 1997 yılında Konya İli Cihanbeyli İlçesi Yapalı Cihat Kora İlköğretim Okulu’na Fen Bilgisi Öğretmeni, 1998 Yılında da aynı okula müdür olarak atandı. 2003 Yılında Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı, 2006 Yılında Cihanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı olarak görev yaptı.  2010 Yılında Seydişehir Öğretmenevi ve ASO Müdürü olarak atandı. 2013 Yılında il dışı atama ile Elmalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Kimya Öğretmeni olarak göreve başladı.  Aynı yıl kimya öğretmeni olarak Kumluca’ ya atanan Durmuş YAVUZER sırasıyla, Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Başyardımcılığı, Kumluca Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürlüğü, Kumluca Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü, Kumluca Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü, Kumluca Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevlerinde çalıştı. 07.07.2020 tarihinde Kumluca Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürlüğü’ne atanan Durmuş YAVUZER evli ve iki çocuk babasıdır.